Renovering dag 4 – Polen invaderar och river en vägg

June 9th, 2009

Jag vänder ryggen åt i några timmar, å då hinner Sandra anlita ett gäng polacker som plocka ner väggen till hallen! Perfekt! Nu är det rymd ska ni tro! Och ljust blir det!

  img_8131_1  img_8133_1  Från sovrummet

Under tiden polackerna plockade ner väggen har Sandra mejslat bort de gamla kakelplattorna. Putsen har släppt på några ställen så de blir till att kleta på lite renoveringsputs eller om vi ska sätta en gipsplatta över hela väggen så den blir jämnare. Det är inte nödvändigt, men det hade vart gött att ha ett bättre underlag när nya köket ska upp. 8 klickar gipslim och sedan trycka fast skivan är inte så svårt. 3 andra väggar ska ju gipsas, så varför inte denna medans vi ändå håller på?

Till Visionen:

Tänk er nu att bänkskivan med underskåp går ut där väggen tidigare var, och lämna 120 cm öppning till vänster. Det ska upp en ny vägg fram till röret, som ska innesluta detta. Äh jag ritar åt er istället:

img_8130_1_draft  img_8133_1_draft

Det är planen just nu i alla fall. Får se vad som händer när faster Tina lagt vantarna på ritningen…

 

Det här är real life Room Service! Sandra är Johnnie och jag är Mattias. Får se vad som händer när vi ska komma överens om vem som ska vara Jon Eliasson

/David

2 Responses to “Renovering dag 4 – Polen invaderar och river en vägg”

  1. Anna kusin says:

    Herregud vad ni håller på!!! Klart att man ska renovera lägenheten innan man flytter in, det är vad jag kallar Svensson anda!

  2. Linda says:

    Bra deal :-)

RSS feed for comments on this post.