Inflyttade!

August 2nd, 2009

Nu har vi äntligen fått flytta in i nya lägenheten! Stort tack till Linda, Santie, Sofia och Daniel som hjälpte till att bära! Flytten gick snabbt och var avklarad på 2½ timme. Nytt rekord?

 

Status i lägenheten just nu

Köket är inte klart och vitvarorna kommer i början på nästa vecka. Innehållet i vår frys har fått bli inneboende i en annan frys tills dess att den nya kommer. Vi har köpt de mesta av vitvarorna från Husqvarna. Spis, Ugn och Kylskåp är från Husqvarna. Diskmaskinen kommer från Bosch. Det blir kökskåp från IKEA. Luckorna vet vi inte ännu, får nog klara oss ett tag utan luckor. Vi köpte allt från tretti.se som är billigast och har gratis frakt. Det går att välja expressleverans eller uppbärning när man beställer från deras sida. Men av någon anledning kan man inte välja både uppbärning OCH express. Eftersom vi bor på 4:e våningen utan hiss fick det ju bli uppbärning, men vi har ju brått också!! Skärpning…

Innan köket kan sättas upp ska vi höja nuvarande golv 6-7 mm och måla väggar och tak. I hallen återstår allt måleri. Lyckligtvis är allt spackelslipande klart, så att vi slipper dammh*lv*tet!

Men de närmsta dagarna kommer vi nog bara njuta ute på balkongen och skita i renoveringen.

Comments are closed.