Renovering dag 25, 26, 27

July 11th, 2009

De senaste tre dagarna har Märit och Lars varit här och hjälpt till! Det tackar vi för!

I egenskap av att vara, enligt egen utsago, “En djävel på att spackla”, har Lars fått finspackla till skarvar i gästrummet och slipa där. Enarmade banditer känner jag till, men detta är första gången jag har sett en enarmad spacklande djävul. Gästrummet är i nu klart för att målas.

Märit har blåst liv i våra döende krukväxter och gått lös med penseln på dörrkarmen till skjutdörrarna i vardagsrummet och på fönstren i sovrummet.

Sandra har under tiden hittat nya saker att renovera och upp på listan har elementrenovering hamnat. Måste säga att det är många saker man inte ser att de behövs fixas föräns man faktiskt fixar och många saker som inte behöver fixas föräns de faktiskt är fixade. Skillnaden på elementet före och efter i sovrummet är slående!

Själv har jag börjat med hörnet in till köket och satt upp hörnbiten i metall. Nu ska det på ett lager spackel, slipas och sedan tapetsera. Sista biten av el-rören är också på plats, så vi kan göra klart väggen till köket helt.

Vi har också hunnit med att flytta 3 lass med flyttkartonger från vind på våning 5 till vind på våning 5. Naturligtvis är inte hiss något vi prioriterar när vi gör val av bostad så det blev till å gå. Men det är bra träning!

One Response to “Renovering dag 25, 26, 27”

  1. Märit says:

    Inte för att vi vill förhäva oss, men vi tyckte inte riktigt att det framgick vilka som var med och travade upp och ner i 5 + 5 trappor ……..!!

RSS feed for comments on this post.