Renovering dag 6 – Puts väck?

June 11th, 2009

Dagens tips från Byggarn:
Vi eventuell blandning av cementputs, läs instruktionerna först och lär dig räkna till fyra. Eller låt din partner blanda. Eller köp färdigblandat.

Idag har Sandra fortsatt att spackla! Både sovrummet och vardagsrummet är färdigspacklade och redo för slipen! Köket har fått lite renoveringsputs på fd kakelväggen för att jämna till hålen. En lätt felbedömning av mängden puts gör att detta arbete står högst ofärdigt… 2 kg puts räckte inte på långa vägar!

Nu kommer byggandet stå stilla några dagar. Vi ska fira loss med Sandras examensfest på lördag och förbereda festen imorgon! Och kanske lite utflyttningsfest från gamla lägenheten samtidigt. Men på söndag fortsätter äventyret, och nästkommande två veckor har Byggarn semester och då blir det bygga av! Planen för nästa vecka ser ut så här: allt spacklande och slipande i alla rum, förutom köket, ska vara klart. Dörrhålet ska stängas och gipsskivorna ska upp på den nakna väggen. Puts ska upp på väggen där kaklet satt och väggen ska grundmålas. Förarbetet för det nya golvet i köket ska vara klart så att det bara är att lägga ut nytt golv när det är dags.

Välkommen tillbaka på söndag!

/Byggarn

Comments are closed.